Category: interieur, Nieuws

Schaal 1 op 1 weer een jaar verder

Alweer een jaar voorbij… inmiddels zijn er al 5 volle jaren schaal 1:1 interieurarchitectuur voorbij gevlogen.
In mei 2011 heb ik mijn baan opgezegd en in oktober 2011 ben ik me zakelijk gezien volledig gaan richten op mijn eigen toko. In het diepe gesprongen, zonder klanten, zonder netwerk en vooral zonder zekerheid. Maar met drive, passie en steun van mijn directe omgeving.  Ik gaf mezelf 5 jaar de tijd om Schaal 1:1 op te bouwen naar een serieuze speler op het gebied van interieurarchitectuur. Nu kan ik met trots zeggen dat het gelukt is!

Ik heb inmiddels een mooie lijst van particuliere klanten die ik heb mogen adviseren en ook steeds meer zakelijke partijen weten de weg naar mij te vinden. Mijn netwerk is erg waardevol. Een netwerk met vooral gelijkgestemde ondernemers, waar gunning, hard werken en waarmaken wat je belooft hoog in het vaandel staat. Dit alles vanuit mijn eigen kantoorruimte op de Leemskuilen in Westerhoven.

2016

Als ik terugblik op 2016 kan ik terugkijken op een jaar met mooie diverse projecten en opdrachten. Particuliere verbouwingen en inrichtingsadviezen, adviezen aan huis, kleuradvies voor een basisschool, de tweede verdieping van Infoland, maandelijks schrijf ik 2 blogs voor Kunstvoorjou.nl en voor Verandaservice ben ik inmiddels de vaste tekenaar voor het uittekenen van de prachtige maatwerk veranda’s. In januari start de bouw van een groot kantoorpand in Westerhoven, waar ik de interieurplannen voor heb mogen maken (zelfs nog druk mee aan de slag ben). De laatste weken word ik ook weer regelmatig ingehuurd als interieurarchitect door mijn voormalige werkgever in Breda. Erg leuk om ook weer met designproducten te mogen werken.

Ook heb ik een tweede werkplek gevonden buiten mijn eigen kantoor op de Leemskuilen. Namelijk Stek 87. Een plek waar bedrijven elkaar aanvullen en er voor zorgen dat er een totale woon- werkbeleving wordt gecreëerd. Waar we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken. Met behoud van eigen naam, identiteit en onder eigen regie.

2017

Voor het komende jaar heb ik nu nog niet al te veel wilde plannen. Soms lopen de dingen zoals ze lopen en komen er spontaan toffe projecten en inspirerende mensen op je pad. Daar wil ik voor open staan. Verder vooral doorgaan met het bedenken van gave interieurs, creatieve oplossingen en samenwerken met fijne mensen en bedrijven.

Voor 2017 wens ik jullie allemaal veel geluk, inspiratie, warmte, gezondheid en ook een heel fijn thuis toe.

 

 

Leave Your Comment Here