Category: Inspiratie, interieur, Nieuws

Nieuwe plannen!

Zelf bouwen!

De mensen die mij privé ook kennen en een beetje volgen, weten dat we met nieuwe plannen bezig zijn op woongebied. Ons huis staat te koop, want we gaan zelf bouwen! Graag wil ik jullie hier een beetje proberen op de hoogte te houden van de keuzes die we maken op interieurgebied de komende tijd. Want dat er veel keuzes gemaakt moeten gaan worden, weet ik  uit ervaring.  Voor een interieurarchitect is er natuurlijk niets mooier dan zelf bouwen…..

Huis verkopen.

De eerste stap nu is het verkopen van ons huidige huis in Westerhoven. We blijven overigens in Westerhoven, want we hebben het er zo goed naar onze zin, dat we op dit punt in ons leven nergens anders liever zouden willen wonen. Zomaar enkele voordelen van Westerhoven: centraal gelegen tussen Valkenswaard en Bergeijk, dichtbij Veldhoven, Eersel en Eindhoven waardoor er een ruime keuze voor middelbare scholen is, maar ook veel werkgelegenheid.  Sportmogelijkheden genoeg en midden in het groen gelegen. We lopen zo het natuurpad op of fietsen een rondje over de Malpie.

Ons huis staat op Funda, daar kun je een kijkje nemen, mocht je willen. https://www.funda.nl/koop/westerhoven/huis-40473262-heuvel-16/ Mocht je interesse hebben in ons fijne huis, dan horen we dat natuurlijk ook graag. Het zou fijn zijn als de nieuwe bewoners net zo van ons huis en onze tuin kunnen genieten als wij dat de afgelopen 11 jaar gedaan hebben. (In de slider hierboven, zie je enkele foto’s van ons huidige huis)

 

 

    Leave Your Comment Here