Category: interieur, Nieuws

Schaal 1:1 wenst je fijne kerstdagen en een stralend 2018!

2017

Het is het einde van 2017, nog even en dan vieren we de kerstdagen alweer. Om vervolgens aan nieuw jaar te beginnen.
Met schaal 1:1 kan ik terugkijken op een mooi jaar. Ik heb een fijne nieuwe werkplek bij STEK87 en heb een aantal mooie projecten mogen adviseren. Er zijn fijne samenwerkingen doorgezet, maar ook nieuwe samenwerkingen ontstaan.

2018

2018 ga ik stralend in, met alvast twee mooie zakelijke projecten om mee te beginnen. Enkele particuliere projecten die vanuit 2017 mee gaan naar 2018 en wat projecten die de afrondende fase in gaan. Zo ga ik mijn klanten ook laten stralen in een fijn interieur. En natuurlijk ga ik verder met het ontwerp van ons eigen droomhuis, waarvan je uiteraard ook op de hoogte wordt gehouden. Via Facebook en Instagram post ik tussentijdse resultaten van projecten en adviezen, zodat je niets hoeft te missen.

Tussen kerst en oud en nieuw duik ik even onder en de eerste week van januari ben ik beperkt aan het werk, maar vanaf 8 januari staat Schaal 1:1 interieurarchitectuur weer voor je klaar!

 

    Leave Your Comment Here