Category: Nieuws

Nieuwe werkplek bij STEK87

In een eerdere blog gaf ik al aan dat ik een tweede werkplek gevonden had buiten mijn eigen kantoor op de Leemskuilen in Westerhoven. Inmiddels heb ik afscheid genomen op de Leemskuilen en ben ik dagelijks te vinden bij STEK87. Een plek waar bedrijven elkaar aanvullen en er voor zorgen dat er een totale woon- werkbeleving wordt gecreëerd. Waar we van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken. Met behoud van eigen naam, identiteit en onder eigen regie. Een werkplek met veel daglicht. Dat is voor mij als interieurarchitect natuurlijk een belangrijk punt.

Samenwerken en delen

Belangrijk in het concept van STEK87 is samenwerken en delen. Van daaruit kun je groeien. Een van de quotes op het gebouw van STEK87 is dan ook: hier groeit STEK87. Continu in beweging, in ontwikkeling, verbeteren, nieuwe partners, tijdelijke partners, kunstenaars. Binnenkort komt er een mooie nieuwe haard in de ruimte en onlangs is er een ontzettend gave tafel uit Spanje in de entreehal neergezet. Door zijn imposante uiterlijk een echte eye-catcher.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar mijn nieuwe stek? Je bent altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken. Je kunt met mij een afspraak maken, of onder kantoortijden een keertje binnenwandelen.
Graag tot ziens bij STEK87!

    Leave Your Comment Here