Category: Geen categorie, Inspiratie, Nieuws

Schaal 1 op 1, happy new year!

Schaal 1 op 1, happy new year

2015

is wat mij betreft voorbij gevlogen. Vanaf september heeft Schaal 1 op  1 haar eigen kantoor en heb ik veel gave dingen mogen doen en leuke, inspirerende mensen ontmoet. Ik heb een nieuwe website laten maken, waar ik erg blij mee ben.  Er zijn mooie samenwerkingen  ontstaan en ik kan met trots terugkijken op dat wat geweest is en natuurlijk ook op de gerealiseerde projecten.

2016

is nog maar net van start. Ik ben het jaar begonnen met kleine en grote projecten. En juist die mix maakt het ook zo leuk. Wat gaat dit jaar me verder brengen?  Ik vaar verder op mijn gevoel en intuitie, en hoop dat ik er samen met jullie een fijn jaar van mag maken.  Waarin we elkaar echt zien en samen vooral heel veel moois mogen maken.

Feest

Ook niet onbelangrijk te vermelden dat we dit jaar een feestje te vieren hebben. Al wat jaren eerder ingeschreven bij de KvK,  maar het was in mei 2011 dat ik  besloot dat ik mijn eigen koers wilde gaan varen. En op 15 oktober 2011 was het dan echt zover.  Ik ben erg blij dat het me gelukt is om Schaal 1:1 interieurarchitectuur ook echt van de grond te krijgen en bestaansrecht te geven in 5 jaar. Dit heb ik uiteraard niet in mijn eentje voor elkaar gekregen. Zonder de steun en het vertrouwen van het thuisfront en andere bijzondere mensen in mijn omgeving had ik het niet voor elkaar kunnen boksen.

Dankjewel! We gaan er samen weer een prachtig jaar van maken!

schaal 1op1 interieurarchitectuur bonte raaf

  • Danielle

    Inge

    Het allerbeste voor het nieuwe jaar, dat het maar veel positiviteit en nieuwe, mooie uitdagingen mag brengen.
    Succes!
    Groetjes Danielle

Leave Your Comment Here