WERKEN MET DE ELEMENTEN

Client:

Category: Zakelijk

Klant: Louwershanique

Opdracht: Maak een totaalontwerp voor de bestaande bedrijfskantine, kantoren, vergaderruimtes en entree in het huidige gebouw en voor het nieuwe pand een compleet interieur. Het kantoorgedeelte moest rust, kwaliteit en zakelijkheid uitstralen. Voor de kantine was naast de kwaliteit ook warmte en gezelligheid belangrijk.  Daarnaast is het natuurlijk van belang om de identiteit van het bedrijf terug te vinden in het interieur.

Oplossing: LouwersHanique biedt hoogwaardige en geavanceerde totaaloplossingen op het gebied van keramiek, technisch glas en speciale materiaalcombinaties. Mede hierop is het concept bedacht: combineren en verbinden met de elementen. In de entree krijg je een warm welkom, de ruimtes stralen professionaliteit en precisie uit. In het kleurgebruik zie je de warme kleuren (vuur) voor de entree en de kantine. In de kantoren rustige aarde- tinten (aarde) gecombineerd met blauwen (lucht en water) De boardroom mocht een wat chiquere uitstraling hebben. Dit zie je dan ook terug in de keuzes van producten, materialen en kleuren. Verder is er op subtiele wijze glas in het ontwerp verwerkt, en een knipoog naar keramiek, werk gemaakt van aarde.
FS kantoorinrichting heeft er voor gezorgd dat de totale levering van het hele plan op rolletjes liep.

 

Inge heeft met haar ongedwongen manier van werken een vertrouwelijke sfeer gecreëerd waarbij al onze wensen vertaald werden in een zakelijke, rustige en tevens sfeervolle werkomgeving. Ze heeft innovatieve en creatieve ideeën, waarbij ze onze behoeften nooit uit het oog heeft verloren. We zijn haar iedere dag nog dankbaar en trots dat we in deze mooie kantoren mogen werken.