STRAK IN DE RUIMTE

Client:

Category: Particulier

Klant: Grote verbouwing vrijstaande woning in Luyksgestel.

Opdracht: Ontwerp een plan voor een levensloopbestendige praktische woning, met veel licht en ruimte. Zorg ervoor dat alles klopt! De oude jukebox moet een prominente plek krijgen en ook de fijne rode fauteuil en salontafel moeten terugkomen in het plan.

Oplossing: De verschillende functies staan in open verbinding met elkaar, met een vloer die in alle ruimtes doorloopt. De kleuren en materialen zorgen voor een warm geheel dat op de hele begane grond terugkomt. Een strakke keuken, strakke meubelen, overal goed licht en als eyecatcher een grote visual in de keuken. De wand in de woonkamer, die doorloopt naar buiten heeft één materialisatie meegekregen, zodat de architectuur ook meedoet in het interieur. Doordat de opdrachtgevers de hele verbouwing in eigen beheer hebben uitgevoerd is alles stapje voor stapje naar een eindresultaat gegroeid, waar ze zich thuis voelen en waarmee ze helemaal tevreden zijn.


‘Door alles van tevoren samen met Inge goed te bedenken en stap voor stap uit te voeren, hebben we niets over het hoofd gezien en is alles precies zo geworden zoals we wensten.’