SPANNENDE MIX IN LANDELIJKE STIJL

Client:

Category: Particulier

Klant: Vrijstaande nieuwbouwwoning in Leende

Opdracht: Ontwerp een totaalplan voor een nieuw te bouwen langgevelboerderij, uitgevoerd in modern landelijke stijl voor een jong gezin. Neem de grote leefkeuken als basis en houd ook rekening met wensen als een aparte waskamer, speelkamer, kantoorruimte, tv-hoek en bijkeuken.

Oplossing: Aan de achterzijde van het huis positioneerden we de leefkeuken en tv-hoek, van elkaar gescheiden door een haard in het midden van de ruimte. Aan de voorzijde van het huis is naast de entree de kantoorruimte, waskamer en ruime speelkamer. De bijkeuken verbindt de garage met het woonhuis. Doordat de bewoners een contrast aandurfden tussen ruige natuurlijke materialen enerzijds en bijvoorbeeld een groot glanzend kleed met accentkleur roze anderzijds, ontstond er een spannende mix in de landelijke stijl. Ook de keuze voor een wit werkblad op het keukeneiland is niet voor de hand liggend, maar zorgt ervoor dat het geheel een frisse en persoonlijke uitstraling heeft.


‘Door Inge hebben we net dat stapje extra durven zetten qua inrichting, kleur- en materiaalgebruik. Alles klopt. Het resultaat mag er zijn! Wij zijn blij!‘