MET EEN RUIG RANDJE

Client:

Category: Particulier

Klant: Verbouwing vrijstaande oude burgemeesterswoning in Westerhoven.

Opdracht: Deze klant zocht hulp bij het inrichten van de begane grond inclusief lichtplan, nadat de plek van de functies al bepaald was. Bedenk de juiste combinaties in product, kleur en materiaal passend bij de vloer die door de opdrachtgevers zelf al heel goed was uitgezocht.

Oplossing: De keuken kreeg in tegenstelling tot de eerdere plannen geen hoekje om aan te zitten, maar bleef in open verbinding met de eethoek. De eethoek is voorzien van een grote stoere ronde eettafel, waar met 6 riante eetkamerstoelen heerlijk getafeld kan worden. In de nabije omgeving werden twee krukken geplaatst die makkelijk bijgeschoven kunnen worden bij grotere gezelschappen. De zithoek kreeg een grote leefbank met losse draaifauteuil die ook naar de haard gericht kan worden. De zithoek is helemaal in verhouding met de grootte van de ruimte. De gekozen kleuren en materialen zijn stoer, tijdloos en toch een tikje eigenwijs.


‘Door voor de verbouwing alles met Inge samen te bepalen, de verlichting, de kleuren en materialen, past alles perfect bij elkaar. Dit straalt rust uit. We voelen ons thuis.’