LICHT, LUCHT EN RUIMTE

Client:

Category: Zakelijk

Klant: Nieuwbouw Luxlight Westerhoven

Opdracht: Alleen de buitenkant is bepaald. Zorg ervoor dat alle kantoorfuncties, kantine en showroom op de bovenste verdieping  een goede plek krijgen, met het welzijn van medewerkers als een van de uitgangspunten.  We willen een praktische, creatieve niet voor de hand liggende oplossing, passend bij onze visie op daglicht. Ook moeten de andere bedrijven die onder de Baluxe groep vallen een plek in het pand krijgen.

Oplossing: Door de kantoorfuncties zoveel mogelijk aan de randen van de verdieping te plaatsen krijgen alle kantoren een hele grote hoeveelheid daglicht. Door middel van verder zoveel mogelijk transparantie in de benodigde wanden toe te passen kan het daglicht ver reiken en krijgen we een open sfeer. In het midden van de ruimte een brainstorm-vergaderkamer, met de rondom ontstane ruimte als showroom. De kantine is bedacht aan de patio, waar gewerkt, ontspannen en geluncht kan worden. We hebben in de toepassing van kleuren en materialen ook de seizoenen verbeeld, waardoor we buiten nog meer naar binnen haalden.

www.luxlight.nl


‘In ons nieuwe pand wilden we onze kernwaarden van vrijheid en transparantie letterlijk nemen. Het welzijn van de medewerker voorop. Mensen laten genieten van daglicht en het contact met buiten, zodat de seizoenen vanaf de werkplek kunnen worden ervaren. Inge heeft dit perfect vertaald in een heerlijke inrichting van kantoren, showroom en buiten patio. Transparant en toch beschut, mooi en toch functioneel. Een genot om in te mogen werken.’