HOME SWEET HOME

Client:

Category: Particulier

Klant: Verbouwing van stal naar ruime gezinswoning in Westerhoven.

Opdracht: Creëer een ruime, maar toch gezellige en eigentijdse leefruimte met behoud van de identiteit van de oude rustieke stal. De indeling, kleuren, materialen en licht moesten een mooie maar zeker ook praktische eenheid vormen.

Oplossing: We hebben grote gebaren gemaakt in de grote ruimte. Een grote leefbank, waar met het hele gezin op gezeten kan worden rondom tv en haard. Een tafel waar met 10 aan gegeten kan worden en een keuken die over de hele diepte van de stal is geplaatst. Hierdoor ontstaat rust en een logische indeling. Het plafond is van hout, met grote eiken balken en geeft meteen comfort, warmte en sfeer. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en in combinatie met een kloppend lichtplan is alles in balans.

 

‘Inge is een kei in snelle en duidelijke communicatie en heeft korte lijntjes met alle professionals die ons droomhuis hebben gerealiseerd. Ze maakte een uitgebreid lichtplan en bedacht verschillende originele details en praktische slimmigheidjes waar we zelf nooit op gekomen waren. Wat een geluk om elke ochtend te ontwaken in een huis wat zó aan onze wensen voldoet!’