HET NIEUWE WERKEN

Client:

Category: Zakelijk

Klant: Infoland Veldhoven

Opdracht: Ontwerp een interieur voor Infoland, passend bij hun overgang van ‘traditioneel werken’ naar ‘Het Nieuwe Werken’. Denk actief mee met de in het leven geroepen interieurwerkgroep van Infoland over sfeer en inrichting.

Oplossing: Een aantal ruimtes bleef behouden, zoals een vergaderkamer en een spreek-videoruimte. De receptie kreeg een meer logische plek meteen na de entree. Verder werden de meeste wanden verwijderd, waardoor er achterin een kantoortuin ontstond. Binnen die kantoortuin kregen de werknemers een vaste werkplek. Een informele bespreekruimte en een pantry zorgen in die ruimte voor een bijzondere onderbreking in de open werkruimte en door de toepassing van de houten latjes wordt ook de akoestiek verbeterd. Verder bevinden zich er drie aparte stilteruimtes. De huisstijl is teruggebracht in het interieur door de toepassing van de juiste visuals en een knipoog naar de huisstijl in het kleurgebruik. De gang van de receptie naar de kantoortuin heeft extra beweging gekregen door de baan in de vloerbedekking en door de toepassing van roeiers op de raamfolie. De strakke zwarte kaders om de glazen wanden zorgen voor extra karakter.

www.infoland.nl


‘Door een nieuwe manier van werken bij Infoland ontstond er behoefte aan een open kantoorinrichting. Inge heeft, rekening houdend met onze visuele identiteit, deze nieuwe inrichting perfect kunnen weergeven. Ruimtelijk, natuurlijk en menselijk.’