COMPLETE METAMORFOSE

Client:

Category: Zakelijk

Klant: Treetops in Bergeijk

Opdracht: Verzorg een complete metamorfose van het hele bedrijf. Ontwerp een plek die past bij de kernwaarden van Treetops, waar medewerkers op een prettige manier kunnen werken in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Oplossing: We hebben in nauwe samenwerking met het bedrijf besloten om verschillende sferen te creëren en te zorgen dat mensen op verschillende manieren kunnen zitten en werken. Dus op een echte bureaustoel, maar ook op een gewone stoel, in een fauteuil, op een barkruk of, voor degenen die dat prettig vinden, staand. We kozen voor niet voor de hand liggende materialen als zwart MDF en OSB, en combineerden Ikea-producten met design en ‘tweedehands’. Op deze manier is het een heel persoonlijk interieur geworden. Verder is het qua sfeer een combinatie van industrieel en huiselijk: door de toepassing van een betonvloer, het laten zien van de betonnen plafonds, de steunbalken en de toepassing van industrieel uitziende verlichting, tegenover gehaakte lampenkapjes, oude tafels, vloerkleden en chesterfieldfauteuils. Op verschillende manieren komen de kernwaardes terug. Letterlijk met 3D-woorden op de wand in de spreekkamer, maar ook iets meer verborgen in een wandschildering van kunstenares Peggy van Gurp.

www.treetops.nl


‘We wilden geen 13 in een dozijn kantoor, maar onze eigen identiteit terugvinden in de uitstraling van onze werkplek. Het is Inge super gelukt om daarin te voorzien en op 180 m2 realiseerden we wel heel bijzondere werk- en ontmoetingsplekken, maar om dat te geloven moet je echt komen kijken.’