Category: Nieuws

Nieuwe website, nieuwe blogs.

Welkom

Van harte welkom op mijn nieuwe website. Mijn vorige was helaas al een tijdje niet meer vindbaar. De meeste klanten komen via mijn netwerk, via mond-tot-mond reclame, aanbevelingen en social media, maar de website vormt daar wel een schakel in. Ik zie deze als een soort visitekaartje waar ik mezelf en mijn werk kan presenteren. Natuurlijk is het ook gaaf als er potentiele klanten mijn website bezoeken en enthousiast raken. Dankjewel Sterk Reclamebureau voor de mooie vertaling van mijn wensen en bedrijf naar deze website!

Inspirerende blogs

Op mijn nieuwe website is uiteraard ook weer ruimte is voor nieuwe blogs. Blogs over interieur gerelateerde zaken en vormgeving. Een blog na een beursbezoek, een blog over een project, over een onderdeel van de interieurarchitectuur, of gewoon over iets moois, iets dat me bezighoudt en ik met jullie wil delen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met deze blogs en uiteraard sta ik ook open voor input vanuit jullie zijde. Zijn er zaken waar je wat meer over wilt weten , geef dat dan gerust aan. Wie weet kan ik je verder helpen door mijn kennis over interieurarchitectuur met je te delen.

schaal1op1 slaapkamer

    Leave Your Comment Here