Category: Inspiratie, trend

Grafische vormen in je interieur.

Een van de interieurtrends is het toepassen van grafische vormen in je interieur. Je kunt het toepassen in een modern strak interieur, maar ook in je Scandinavische en in je landelijke interieur is het goed toepasbaar. Het zorgt net even voor wat extra’s.

Je ziet de grafische vormen in kleden, (zie foto boven : beni querain kleden van Rozenkelim.nl)  in accessoires, behang, textiel en op posters bijvoorbeeld. Je kunt het subtiel doen, maar ook groots aanpakken.

Subtiel door een klein schilderijtje met een tekst op je dressoir te zetten, gecombineerd met een mooie vaas met een grafisch patroon. Groots door een complete wand te behangen met een grafische print. Wat een effect heeft dat! Door lijnen te kiezen als patroon op het behang kun je de ruimte optisch vergroten. Door een extreem patroon kun je veel sfeer brengen. Als je de rest van de ruimte dan rustig houdt blijft het toch een mooi geheel. Vind je een hele wand teveel? Dan kun je nog kiezen voor een behangpaneel. Dat kun je zo groot maken als je wilt en is net iets minder heftig. Houdt het in een Scandinavisch interieur zoveel mogelijk in zwart-wit-grijs en pastellen. In een modern interieur kan zwart-wit ook heel goed, maar kun je ook met wat fellere kleuren werken.

Varieer, combineer en durf te kiezen, deze trend is helemaal eigen te maken. Je kunt het bijna niet fout doen! Heb je toch nog wat tips nodig? Ik wil je met veel plezier helpen!

 

 

    Leave Your Comment Here