Category: Nieuws

Een eigen kantoor!

Naast een nieuwe website, heb ik sinds afgelopen 1 september ook een eigen kantoorruimte. In mijn kantoortje thuis kon ik al mijn spullen niet meer kwijt, en liep zakelijk en privé wel heel erg door elkaar. Voor dat laatste probleem kan ik zo vaak als ik wil gebruik maken van de fijne werkplekken bij Treetops, waar ik ze echt super dankbaar voor ben. Daar zal ik zeker ook nog komen, al is het maar omdat ik al die leuke mensen niet kan missen. Maar mijn materialen, vele boeken en tijdschriften over interieur kon ik nog niet echt kwijt.

Proces

Wanneer ik voor klanten materialen en kleuren bij elkaar zoek, is dat vaak een proces. Ik zoek het uit, leg het neer, laat het liggen, kijk er de volgende dag weer naar en bouw het uit en verander waar nodig weer wat. Dat is in een thuissituatie natuurlijk niet te doen. Dus dat dat nu echt goed kan, daar geniet ik erg van! Ook het ontvangen van klanten en leveranciers hier, de mogelijkheid van het opbergen van stalenmateriaal en het echt alleen maar met mijn vak bezig zijn op deze locatie is echt top.

Interieur

De ruimte was vooral paars en roze toen ik de sleutel kreeg, maar had een paar goede elementen in zich. Zo was er een grote kast aanwezig met aansluitend een lage kast op keukenhoogte, perfect om een materialencombinatie op te leggen. Ik zocht nieuwe kleuren uit voor de paarse kast (jawel, groen) en samen met Wil Withoos heb ik de ruimte omgetoverd in een voor mij fijne ruimte. Het paars-gouden behang werd vakkundig vervangen voor geschilderde underlayment platen, zo dat de textuur van het hout er nog doorheen te zien is. Tussen de panelen 1 baan kurk. Dit werkt akoestisch, geeft sfeer en is praktisch om mooie afbeeldingen op te hangen. Ook mijn nieuwe bureaus zijn van kurk en komen uit de nieuwe prachtige collectie Sinnerlig van Ikea. 2 jaar geleden schafte ik al 2 mooie kunstwerken aan voor als ik ooit mijn eigen kantoor zou hebben en deze hebben natuurlijk een mooi plekje gekregen. Omdat de ruimte net iets te groot voelde voor mij, heb ik kasten dwars in de ruimte gezet. Stoere industriële kasten die vaak gebruikt worden om gereedschap in op te bergen, maar waar ik al mijn boeken en tijdschriften in kwijt kan. Een achterwand erin om het echt af te sluiten en een accentkleur toe te voegen. Hierboven zie je het resultaat op de foto’s, maar mocht je in de buurt zijn, ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom om het met eigen ogen te zien, onder het genot van een kopje koffie.

werkplek schaal 1op 1 interieurarchitectuur

 

    Leave Your Comment Here